Site icon Pembeyaz.com

2017 Oje Modası

2017 Oje Modası

Her sezon giyim, saç, makyaj modası olduğu gibi son dönemlerde oje ve nail art modası da yenileniyor ve ilgi görmesi gittikçe artıyor. Kuşkusuz bayanların önem verdiği trendlerden bir tanesi de oje trendleri. Bakımlı eller her bayanın özen gösterdiği unsurlar arasındadır. Bu sezonun trend oje renk ve seçenekleri moda sektöründe olduğu gibi yenilerek, her sezon farklılık göstermektedir.

Aynalı oje

Yurt dışından ülkemize trendi geçmiş olan aynalı oje, metalik parlak ojelerin yerini almaya aday, daha parlak ve iddialı renkleri tercih eden, seven bayanların ilk tercihleri arasında yerini almaya başlamıştır. Uygulaması oldukça kolay olan aynalı oje, bir iki kullanımınızdan sonra eliniz alışarak daha profesyonel uygulamalar yapabileceğiniz, bir kullanıma sahiptir. Basitçe kullanımını anlatmak gerekir ise satın aldığınız simli ojeyi, kullanmak istediğiniz ojenin üstüne ekliyor ve tırnaklarınıza uygulama yapıyorsunuz. Ojenizin daha kalıcı ve parlak görünmesini istiyorsanız üzerine basecoat uygulayabilirsiniz. Daha dikkat çekici elleriniz olsun istiyorsanız, parıltı seviyorsanız tercihleriniz arasında yer alan bir oje trendi olacak olan aynalı oje bir süre daha popülerliğini koruyacak gibi görünüyor.

Tırnaklara taş uygulaması

Yurt dışından ülkemize gelen bir diğer popüler oje ve tırnak modası da tırnakların üzerine çeşitli boylarda, desenlerde, renklerde ve şekillerde uygulanabilen bir moda olarak karşınıza çıkmaktadır.

Taşlı tırnak modasında tırnakların uzun olması tercih edilir. İstediğiniz ojeyi uyguladıktan sonra uygulamak istediğiniz taşları nail art kalemleri ile tamamen kurumamış ojenizin üstüne, dilerseniz tüm tırnağınıza, dilerseniz de tırnağınıza istediğiniz desen ve şekli uygulayarak tırnağınıza şekil verebilirsiniz. Daha sade bir görünüm için isterseniz elinizin bir ya da iki tırnağınıza uygulama yapabileceğiniz gibi dilerseniz daha iddialı bir görünüm için tüm tırnaklarınıza da uygulama yapabilirsiniz. Daha uzun süreli kalıcı olması için basecoat uygulaması yapabilirsiniz.

Nail art

Nail art uygulamalarını profesyonel salonlarda yaptırabileceğiniz gibi kendinizde evde malzemelerini edinerek evde kendiniz de uygulama yapabilirsiniz. Nail art uygulaması eliniz alıştıkça oldukça kolay olmasına rağmen, ilk başlarda oldukça zor ve yorucu görünebilir. Bu seneki nail art modası arasında yine taşlı uygulamalar, simli ojeler ile yapılan uygulamalar ön plana çıkıyor. Dilerseniz french manikür yaparken tırnak uçlarınıza beyaz yerine metalik renk ya da daha farklı renkte bir oje uygulayarak ta kolay bir nail art uygulaması yapabilirsiniz.

Exit mobile version